top of page

Bli sponsor!

2023 storsatsar vi på Härnösands Ridklubb på vår tävlingsverksamhet med fler och större tävlingshelger än tidigare. Vårt mål är att sätta Härnösand och vår fantastiska arena på kartan som en självklar destination för hästsport i Norrland!

_DSC9913.jpg

Er möjlighet

Er möjlighet att stödja en av Sveriges mest jämställda sporter,där barn och vuxna, oavsett kön får möjligheten att träna och tävla på lika villkor.

 

För oss är det viktigt att du som sponsor känner att du får ett värde för ditt bidrag. Förutom vår stora tacksamhet och känslan av att bidra till något riktigt bra så vill vi exponera ditt företag så mycket vi kan. Om vi får välja så visar vi gärna upp dig på vår hemsida, vår välbesökta anläggning såväl som på vår instagram.

 

Nedan kan du ta del av några av de sponsormöjligheter vi har för dig. Har du någon annan idé om hur du vill bidra till vår verksamhet? Kanske sponsra ponnyridning i pausen för besökande barn eller bidra med fika eller mat till vår servering? Ingen idé är sämre än en annan och vi tar gärna en dialog med vad just du kan bidra med. Vi ser fram emot att höra av dig!

Vi ser fram emot er kontakt!
Jesper Lagerhall   073-8048471 jesper.lagerhall@outlook.com

Anna Johansson   073-023 70 73 anna@harnosandsridklubb.se

_DSC5170.jpg

Sponsorhinder

Med ett tävlingshinder kommer ditt företag vara svårt att missa av såväl ryttare som tävlingens besökare. Priserna nedan utgår från en klassisk design, men möjligheterna är oändliga. Vill du stå ut i mängden? Här är din chans! Vi hjälper dig gärna med designen. I paketet ingår även en exponering av ditt företag i TV-reklam i vår entré under tävlingsdagen och din logotyp på våra sociala medier och välbesökta hemsida.

RÄCKE
2 infångarstöd, 2 plank och 4 bommar. Max 3 färgfält. 

Pris ca 8 700 kr ink. moms

OXER
4 infångarstöd med design, 6 bommar med valfria färgfält och en grind, samt två plank. Sponsorskylt ingår på båda infångarna och grinden. Pris ca 15 000 kr ink. moms

Klassponsor

Som klassponsor kommer en av tävlingsdagarnas klasser vara presenterad av just ditt företag. Ert företag kommer då synas tydligt i tävlingens proposition samt ryttarmeddelande. Vår speaker kommer även nämna er flertalet gånger under dagen. Segertäcke med logga och premier delas ut i företagets namn. Vill du medverka och förrätta prisutdelningen? Självklart får du det!

KOSTNAD

 3.000 kr nationell klass 3*

2.000 kr  lokal/regional klass 1* / 2*

_DSC5413.jpg
_DSC5661.jpg
298639541_1466369670537665_7284155725150981900_n.jpg

Priser

Vi tar även gärna emot priser och premier till våra placerade ekipage. Här kan du själv välja vad priserna får kosta. Exempel kan vara schabrak, vinnartäcken, presentkort eller goodiebags med företagsnamnet tryckt/broderat på. I paketet ingår även en exponering av ditt företag i TV-reklam i vår entré under tävlingsdagen och din logotyp på våra sociala medier och välbesökta hemsida.

_DSC5661.jpg

Skyltning Ridhus

Vill du synas ordentligt på både tävling och träning? Med en skylt i vårt stora Ridhus (A-hallen) i 2x1 m kommer du inte gå någon obemärkt förbi. I paketet ingår även exponering av Er logotyp på våra sociala medier och vår välbesökta hemsida.

KOSTNAD

En initial tillverkningskostnad på 1.900 kr ink moms, därefter 5.000 kr per år.

_DSC4615.jpg
_DSC5661.jpg
Skärmbild 2022-11-23 211425.png

Sittunderlag Ridhus

 Vi är berikade med två fantastiska ridhus och en välbesökt arena med både lokala och långväga gäster. Här är det allt som oftast full aktivitet med med aktiviteter både till vardag och helg, Exempelvis har vi minst 100 starter per tävlingsdag med stor läktaraktivitet! I paketet ingår 30 st sittunderlag med er logotyp

KOSTNAD

3.000 kr / år för 30 st sittunderlag.

Företaget står själva för tillverkning och kostnad av sittunderlagen.

I paketet ingår även exponering av Er logotyp på våra sociala medier och vår välbesökta hemsida.

bottom of page