top of page
idahellstrom.jpg

Gästtränare

Härnösands Ridklubb anordnar sina träningar på Härnösand Hästsport Arena. Här under ser du vilka tränare vi anordnar träningar för, de som är våra sk. månadstränare. Våra månadstränare är de tränare det finns möjlighet att teckna abonnemang för. Vilka tränare vi har i vår klubb bestäms på föreningens träningsmöten

IDA HELLSTRÖM / MICKE SHULTZ / NINA WENGELIN

DRESSYR

Ida Hellström

Utbildad C-tränare i dressyr och hästutbildare. Hon tävlar aktivt upp till Int 1-nivå och driver Stall Söråsele, där hon föder upp dressyrhästar, samt utbildar och tränar egna och andras hästar.  Ida har jobbat med att utbilda hästar i många år, hos bla Sandgaard-Markne och på Blue Horse Stable i Danmark.  Ida har utbildat flera hästar till MSVA-nivå, tävlat svår klass på några av Sveriges största nationella tävlingar med flera placeringar. Mängder av placeringar och vinster upp till Intermediaire I.Ida har visat flera hästar på 3-års och kvalitets och gått vidare till finalen på Flyinge. Hon har också kvalat in med flera hästar till både Falsterbo och Elmia.

Vill du vara med och träna för Ida?
Kontakta Eva Lundström 073-616 90 34 eller gå med i FB gruppen.

 

Priser VT 2023

2 st 45 min. pass (rider ensam) 1350 kr

2 st 30 min. pass (rider ensam) 1100 kr

1 st 45 min. pass (rider ensam) 800 kr

1 st 30 min. pass (rider ensam) 630 kr

2 st 45 min. pass (rider 2 st eller fler) kostar 850 kr/ person

2 st 30 min. pass ( rider 2 st eller fler) kostar 600 kr/ person

Anmälan är bindande och du får själv fixa ersättare om du inte kan vara med. Alla är välkomna även på ridskolehäst om du fått OK från Ridskolechefen först!  Du behöver inte ha några speciella förkunskaper eller ligga på någon speciell nivå.

HOPPNING

Micke Shultz

Micke har sysslat med hästar och träning i många år och själv tävlat många hästar, några tom internationella GP-klasser. Tränat ponny från lätt klass till SM-guld i lag och individuellt samt storhäst till SM-guld junior. Han har också jobbat som tränare i Tyskland, Holland, Finland, Norge och Danmark mm. Välkommen till Härnösand Hästsport Arena och träna för Micke Schultz!

 

Vill du vara med och träna för Micke?

Kontakta Marie-Louise Lunneborg 070-201 53 32 eller gå med i FB-gruppen

Priser VT 2023

2 dagar: 1300kr tävlande för HRK, 1400kr för övriga
1 dag: 650kr tävlande för HRK, 700kr för övriga

Anmälan är bindande och man kan själv hitta en ersättare.

Det är bra om du har en medhjälpare nere på banan som hjälper till att mocka och höja/sänka hindren m m.

HOPPNING

Nina Wengelin

Utbildad B-tränare i hoppning. Nina har en tävlingsbakgrund med tävlingar upp till 150cm, SM, YR-EM.​ Hennes träningsfilosofi utgår från att man ska göra ett bra jobb på marken med sin häst innan man börja hoppa. Hon är noggrann med att framridningen ska vara bra genomförd och följer ryttarna noggrant.

Vill du vara med och träna för Nina?
Kontakta Marie Svahn 070-321 55 08 eller gå med i FB gruppen "Nina-träning HRK"

 

Priser VT 2023

500kr för tävlande för HRK per pass och häst

550kr för övriga per pass och häst

bottom of page