top of page
_0218886.jpg

Gästtränare

Härnösands Ridklubb anordnar sina träningar på Härnösand Hästsport Arena. Här under ser du vilka tränare vi anordnar träningar för, de som är våra sk. månadstränare. Våra månadstränare är de tränare det finns möjlighet att teckna abonnemang för. Vilka tränare vi har i vår klubb bestäms på föreningens träningsmöten

 

 MICKE SHULTZ / NINA WENGELIN / PETER HÄRNSTAM

HOPPNING

Micke Shultz

Micke har sysslat med hästar och träning i många år och själv tävlat många hästar, några tom internationella GP-klasser. Tränat ponny från lätt klass till SM-guld i lag och individuellt samt storhäst till SM-guld junior. Han har också jobbat som tränare i Tyskland, Holland, Finland, Norge och Danmark mm. Välkommen till Härnösand Hästsport Arena och träna för Micke Schultz!

 

Vill du vara med och träna för Micke?

Kontakta Marie-Louise Lunneborg på 070-201 53 32 eller gå med i FB-gruppen

HOPPNING

Nina Wengelin

Utbildad B-tränare i hoppning. Nina har en tävlingsbakgrund med tävlingar upp till 150cm, SM, YR-EM.​ Hennes träningsfilosofi utgår från att man ska göra ett bra jobb på marken med sin häst innan man börja hoppa. Hon är noggrann med att framridningen ska vara bra genomförd och följer ryttarna noggrant.

Vill du vara med och träna för Nina?
Kontakta Marie Svahn på 070-321 55 08 eller gå med i FB gruppen "Nina-träning HRK"

DRESSYR

Peter Härnstam

Grand Prix ryttare, A-tränare i dressyr & utbildad ridlärare level III.  Han har utbildat ett flertal ekipage tom Grand Prix dressyr, även tävlat 145 hoppning. Peter är grundare och ägare av DressagePower. Peter tränar ekipage på alla nivåer från lätt klass upp till Grand Prix, även ekipage som tävlar hoppning eller fälttävlan som behöver hjälp med dressyren & markarbetet. Som tränare välkomnar Peter alla som vill utvecklas, han har ett stort engagemang som tränare och arbetar lika förutsättningslöst med alla ekipage. Han lägger mycket stor vikt vid hästvärlden och alltid hästens bästa i all träning.

Vill du vara med och träna för Peter?
Kontakta Annika Lundqvist på 072-523 34 25 

 

bottom of page