Screenshot_20211104_082915.jpg

Härnösands Ridklubb har långa anor inom hästsporten i Västernorrland. Föreningen bildades 1968 och har  sedan dess bedrivit ryttarverksamhet för alla åldrar och kunskapsnivåer. Vi är en ideell förening ansluten till  Svenska Ridsportförbundet med ca 400 medlemmar och 280 uppsittningar per vecka. Vår förening har även  avsutten verksamhet med syfte att stärka gemenskap och ledarskap, både för barn och vuxna. Ridsporten och  mångfalden av aktiviteter är en demokratisk skola samt en grund för folkhälsa och en aktiv fritid. Hos oss  har vi en kvalitetsmedveten verksamhet med inriktning på god grundutbildning för barn och vuxna, träningsgrupper inom dressyr och hoppning samt ryttarsatsning med målet att kunna börja tävla samt en väl etablerad  tävlingsverksamhet. I all utbildning och ridning står hästarnas välmående och hållbarhet i fokus.

Ridklubben har sin verksamhet på Härnösand Hästsport Arena som är belägen på vackra Härnön i Härnösands kommun i Höga Kusten. Härnösand Hästsport Arena stod klar i augusti 2015 och är en av Sveriges  modernaste, med aktiv lösdrift för hästarna och tre ridbanor med fibersand. Vi har en utebana (50x80m), ett  isolerat ridhus - A-hallen (30x70m) och ett oisolerat ridhus - B-hallen (24x42). Hela anläggningen är tillgänglighetsanpassad.

VÅR VÄRDEGRUND:

Glädje - i det gemensamma som vi gör, man ska vara glad när man åker hem.

Gemenskap - sammanhållning och laganda, för känslan av att vara välkommen.

Kunskap - utveckling för individ och förening, man ska kunna lära sig och bli bättre.

Tillgänglighet - öppenhet, alla ska kunna vara med och man ska kunna använda sin röst.

Nu vill vi utöka vår personalstyrka och söker dig som är positiv, engagerad och ansvarstagande. Du är självgående, gillar ordning och reda samt är beredd att hugga i där det behövs. Du arbetar självständigt och är  en del av vårt team där vi hjälper varandra vid behov. Du är en förebild för våra barn och ungdomar. På vår  lösdriftsanläggning är arbetet som ridlärare inte lika fysiskt tungt som vid uppstallning och mer tid finns för  hästens välfärd.

ARBETSUPPGIFTER:

• Planera och genomföra ridlektioner för både barn, ungdomar och vuxna på  alla nivåer och inom både hoppning och dressyr.

• Hålla privatlektioner.

• Planera, ansvara och medverka vid helg- och lovaktiviteter.

• Medlemskontakter.

• Utbildning av lektionshästar.

• Viss stalltjänst.

• Viss administration.

I första hand söker vi dig som är utbildad med lägst SRL 1 eller högre. Annars är dokumenterad erfarenhet av  ridlärartjänst för barn och ungdomar meriterande. Körkort är önskvärt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Omfattning

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 75–100% (kan diskuteras). Arbetstiden är förlagd dagtid, kvällstid samt helger.

Så fort som möjligt, urval sker löpande.

Sista ansökningsdag 28/11. Ansökan med CV skickas till: This is a mailto link

Frågor besvaras av: Anna Johansson, tfn 0730-23 70 73

Var ligger arbetsplatsen?

871 66 HÄRNÖSAND

Lön

Efter överenskommelse, kollektivavtal finns. Kommunal ridhusavtalet.

Arbetsgivaren

Härnösands Ridklubb