top of page

Senaste nyheterna

Prishöjning och annat smått och gott!

Snart är det dags för en ny termin!


Vi fortsätter att erbjuda möjligheten att hålla priserna låga genom att du engagerar dig ideellt. Du kan bidra på många olika sätt bland annat i någon av våra arbetsgrupper, köpa bingolotter, koppla ditt spelkort hos Svenska spel mot oss, vara funktionär vid tävling, sälja tex Newbody eller baka till cafeterian. Som medlem i våran förening har du en kostnadsfri försäkring i Folksam, du erhåller tidningen Häst och Ryttare fyra gånger om året hem i brevlådan och du får delta vid alla dom aktiviteter vi anordnar. I vår förening har vi välutbildad personal och under året har vi omorganiserat oss så vi har ännu större del av personalstyrkan kopplad till ridundervisningen. Under dom senaste åren har vi inte haft någon prisökning men till vårterminen kommer vi att höja priserna med endast 3 % samt till jämn 5-krona. Vi erbjuder alla våra medlemmar att dela upp sin betalning av terminsavgifterna. Härnösands ridklubb står för kunskap, gemenskap, glädje och tillgänglighet.


Vi vill påminna dig om att sista dagen för att säga upp sin lektionsplats inför vårterminen är den 15 november. Uppsägning ska skickas in via mejl till ridskolan@harnosandsridklubb.se och vara oss tillhanda senast den 15 november. Har du inte sagt upp din plats senast vid detta datum så välkomnar vi dig automatiskt till nästa termins ridlektioner. Det innebär att du också blir betalningsskyldig för nästa termins ridavgifter.


Sista dag för att ansöka om att rida i ryttarsatsningen är 20/11.Vi vill också passa på att tacka er som sålt och köpt Ullmax av oss som hjälper oss med vår verksamhet! Tack!


Just nu pågår en försäljning av Bingolottos julkalender, en lott kostar 100kr och föreningen får behålla hälften av denna summa. Det blir ett fint tillskott till vår verksamhet. Kom in på kontoret om du vill köpa lotter, det finns en del lotter kvar! Försäljningen pågår till den 24 december!Vi inväntar just nu bingolotterna.


Varje medlem kommer att bli tilldelade ett kuvert med 10 Uppesittarlotter samt 2 dubbellotter. Är man flera i familjen som är medlemmar i föreningen kommer familjen att få ett kuvert tillsammans.


Det kommer att gå till så att ni får ut erat kuvert av eran ridlärare på lektionstid. Ni säljer lotterna och tar betalt själva för dem och sedan får ni en faktura på summan ni sålt för. Vill man sälja fler lotter än de ni har i erat kuvert så är det bara att komma upp på kontoret och hämta ut fler lotter av någon i personalen.


Ni som inte rider någon lektion men är medlem hämtar era lotter på kontoret av någon i personalen.


Den medlem som sålt mest uppesittarlotter kommer bli tilldelad ett pris i form av en privatlektion.

Vi kommer även att lotta ut lite priser efter försäljningarna avslutats.

Vi hoppas att du vill hjälpa föreningen med detta och vi säger tack på förhand!Vi vill också passa på att tacka er för det här medlemsåret och påminna om några viktiga datum!


  • 9 december, Julshow på arenan start 14:00, mejla in och boka dina platser senast 7/12!

  • Vecka 51, 18 - 21 december terminens sista lektionsdagar

  • V 52 - v 1 jul och nyårsaktiviteter, anmäl via minridskola.se

  • 8 januari terminsstart för VT 2024
Ansökan & Kontrakt för elev i ryttarsatsningen
.pdf
Ladda ner PDF • 221KB


Comments


bottom of page