Hoppa till sidans innehåll

Välkommen till vårterminen 2020

02 JAN 2020 16:35
  • Skapad: 02 JAN 2020 16:35

Välkommen till vårterminen 2020!

Tisdag den 7 januari 2020 startar vårterminen. Det har varit ett stort arbete att pussla ihop alla grupperna inför kommande termin då den har inneburit en hel del förändringar. Det är jätteroligt att intresset för att rida hos oss är så stort vilket vi är väldigt glada över!

För att ge möjlighet att erbjuda fler intresserade en plats i en grupp på ridskolan kommer flertalet grupper att gå parallellt och därmed också rida i både A- och B-hallen. Om det är för kallt att vara i B-hallen kommer grupperna rida i A-hallen som då delas av. Vi hoppas att ni har förståelse för detta och att vi kan samsas så gott det går så ingen behöver frysa.

Vi har också behövt flytta lite på vissa grupper så kontrollera din grupps starttid i minridskola.se, den kan ha skjutits på en kvart tidigare eller senare.

Som tidigare kommer vi erbjuda möjligheten till igenridning även nästa termin. Om du avbokar din lektion via minridskola.se senast innan klockan 12:00 samma dag som din lektion är får du en igenridning tillgodo som är aktiv i 8 veckor, därefter förfaller den. Igenridning bokar du via minridskola.se och igenridning kan ske i mån av plats i annan grupp.

Vi önskar att ni avbokar er lektion så snart ni vet att ni inte kan komma så underlättar det planeringen för oss och hästarna. Avboka er gärna även om det är efter 12:00 så vi vet att ni inte kommer så blir det lättare att se till att hästarna får en jämn arbetsbelastning.

Vi vill också uppmana er att komma på teorilektionerna som är en viktig del i ridutbildningen. När det är dressyr, hoppning eller teori kan ni se på terminsplaneringen som ligger på hemsidan. Där kan ni också se vilka dagar som är stängda (röda dagar då vi inte arbetar) då är det ingen ridning.

 

Vi ses på ridskolan

Hälsningar Anna, Michaela och Johanna

Skribent: Anna Johansson
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Härnösands RK - Ridsport
Vangsta 142
87166 Härnösand

Kontakt:
Tel: 0761333389
E-post: This is a mailto link

Se all info