Svar på medlemsenkäten

23 SEP 2020 17:31
  • Skapad: 23 SEP 2020 17:31

Vi har under en tid nu haft Medlemsenkäten öppen på hemsidan för att alla medlemmar ska få möjlighet att lämna sina synpunkter och önskemål, tips och idéer till oss.

Vi läser alla kommentarer vi får in och tar till oss av dem. Vissa saker kan vi åtgärda direkt, till exempel att vi märkt om utrustning i sadelkammaren med förhoppningen att det ska bli tydligare och städat upp på tavlan i stallet samt fyllt upp sårvårdsskåpet.

Vissa saker tar lite längre tid, som att ordna med funktionärsutbildning eller att skapa nytt utbildningsmaterial hur man sadlar och tränsar.

Vi är glada över de synpunkter som ni lämnat till oss och ni är självklart välkomna att fortsätta göra det, via mejl, ett meddelande på tavlan i stallet eller i direkt möte med någon av oss i personalen.

Vissa saker kanske vi inte kan ändra på, till exempel hur lång tid det tar för eleverna att sitta upp på hästarna. Det är en utbildningsfråga och ju längre eleverna kommer i sin utbildning, desto snabbare kommer de att komma upp på hästarna. Bra tips för att det ska gå fortare är ju att man kollar sadelgjorden innan ridläraren kommer fram till dig och din ponny för uppsittning och att du redan i stallet har kontrollerat längden på stigbyglarna.

Vi har också fått lite frågor om Stallvärdarna och vi saknar dem också, precis som många av er gör! På grund av den rådande situationen med Covid-19 kan vi inte ha stallvärdarna på stallet just nu. Vi kommer varmt att välkomna dem tillbaka så snart situationen tillåter och självklart kan man då be dem att hjälpa till med att sadla eller tränsa!

Skribent: Anna Johansson