Info från valberedningen

17 JAN 2020 16:15
  • Skapad: 17 JAN 2020 16:15

Hej medlem,

Ännu ett år har gått och verksamhetsåret 2019 närmar sig sitt slut. Valberedningen har under en tid arbetat med att kartlägga styrelseläget inför kommande årsmöte.

Föreningen mår bra ekonomiskt och under året har antalet medlemmar i föreningen och antalet uppsittningar per vecka stadigt ökat på ridskolan med både nya samt återvändande elever. Styrelsen fortsätter arbetet med en ny vision genom vilken vi stakar ut framtiden för HRK och vår fantastiska anläggning och ridskola.

”Det är verkligen meriterande att sitta i en styrelse och själv har jag haft stor nytta av den erfarenheten i andra sammanhang.” Marie Häggström, ordförande

Vi har idag en ridskola som ordnar extra aktiviteter nästan varje helg samt på alla skollov. Stallet börjar kännas som en ungdomsgård igen med fler och fler barn och ungdomar på eftermiddagarna. Personalen arbetar för att stallet ska vara en trygg plats och idrottsmiljö där alla är välkomna.

”Vi är glada och tacksamma över alla medlemsinsatser som gjorts under året, tillsammans är vi starka. Vi har fått ovärderlig hjälp vid aktiviteter, tävlingar och medlemsförsäljningar. Ni medlemmar är så viktiga för oss och vi uppskattar allt ert engagemang.” Anna Johansson, ridskolechef

Inför årsmötet behöver vi nu hitta kandidater till styrelsen. Vill du bidra till vår positiva utveckling genom att vara en del av styrelsen och kan tänka dig att gå in som ledamot eller som suppleant. Vi söker dig som har erfarenhet av föreningsarbete, ungdomsverksamhet, projektarbete eller försäljning. Vi ser det som en fördel om du är ny inom ridsporten, är ridskoleelev eller har barn som rider på ridskolan.

Är du nyfiken på eller intresserad av styrelsearbetet. Vill du anmäla ditt intresse eller nominera en kandidat. Hör av dig till oss i valberedningen.

Lillemor Andersson, 070-674 17 88

Pelle Häggström, 073-270 45 54