Hoppa till sidans innehåll

Vi välkomnar Ellen Lunneborg till oss!

15 APR 2022 10:19
  • Uppdaterad: 15 APR 2022 10:19

Vi vill hälsa Ellen välkommen till oss på HRK!

Från vecka 16 kommer Ellen att jobba deltid på ridskolan och bland annat hålla lektioner på onsdagar, torsdagar och fredagar.

Ellen är 23 år och har i princip suttit till häst sedan hon lärde sig gå. 

Efter hon ridit några år på ridskolan började tjatet där hemma om en egen ponny, den fick hon äntligen när hon fyllt nio år. Efter det har Ellen haft flera olika ponnyer, tävlat på den högsta nivån och ridit ponny-SM i hoppning. Sedan några år tillbaka tävlar Ellen på stor häst, hon har ridit YR-SM samt tävlat upp till 145 på elitnivå.

I dag utbildar hon unghästar samt tävlar andras hästar på den högre nivån. Ellen har också genom sitt egna företag under flera år utbildat ryttare, hästar och ekipage i både dressyr och hoppning. Ellen rider även andras hästar inför försäljning eller tillridning. 

De senaste månaderna har Ellen varit i södra Sverige och jobbat i ett tävlingsstall men har nu landat hemma i Härnösand igen. 

Nu ska hon få göra det hon älskar mest! Att jobba med hästar och att utbilda både ryttare och hästar.

Som person är Ellen trygg i sig själv, glad, positiv och målmedveten. Hon säger att hon älskar att följa varje ekipage utveckling framåt och och har ett bra öga för att se och hitta sätt att lösa eventuella problem som ekipagen kan stöta på. 

Ellens största mål är att kunna vara en bra förebild som möjligt och inspirera andra till att hela tiden vilja lära sig mer och bli bättre!

Skribent: Anna Johansson
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Härnösands RK - Ridsport
Vangsta 142
87166 Härnösand

Kontakt:
Tel: 0761333389
E-post: ridskolan@harnosands...

Se all info