Ungdomsledarkurs!

09 SEP 2021 16:34
  • Uppdaterad: 09 SEP 2021 16:34

Vill du gå Ungdomsledarkurs?

Då är det dags att anmäla ditt intresse!

Ungdomsledarkursen är en ledarutbildning som vänder sig till dig som vill vara med och stödja barn- och ungdomsverksamhet i din förening och som framöver funderar på att söka till Ridledarutbildningen. Du ska ha fyllt 15 år men det finns ingen övre åldersgräns. Kursen kräver inga förkunskaper.

Kanske vill du leda teoriundervisning, arrangera tävlingar, ordna roliga helgaktiviteter, vara eller någon helt annat som du brinner för?

Datum för höstens kurs: 16-17 okt, 13-14 nov, 4-5 dec första kurstillfället hålls på Wången.

Avgift: Kursavgift 5000 kr/deltagare men HRK betalar 1000 kr och vi har ansökt och blivit beviljade bidrag för resterade kostnaden, så för dig är det helt kostnadsfritt! HRK bekostar deltagandet på kursen för fyra medlemmar.

För detta erhåller du kost, logi i dubbelrum/3-bäddsrum, kursmaterial och ULK-jacka. Eftersom alla kvällsaktiviteter ingår i kursen, ingår även övernattning.

Är du intresserad så skicka ett mejl till This is a mailto link senast den 25 sep men gärna så fort som möjligt.

Du kan läsa mer om kursen på Mittsvenska Ridsportförbundets hemsida, följ länken: https://www.ridsport.se/Distrikt/mittsvenskaridsportforbundet/Utbildning/Ungdomsledarkurs/

Skribent: Johanna Lagerhall

E-post: ridskolan@harnosands...