Hoppa till sidans innehåll

Träningshöst! 💪

06 SEP 2021 14:50
  • Uppdaterad: 06 SEP 2021 14:50

Efter en härlig sommar är vi nu igång med höstterminen och vad passar inte bättre än att fylla på inspokontot inför den kalla perioden med en riktig träningsladdad period. HRK erbjuder helgträning för 3 olika tränare som kommer till oss en helg i månaden var.

Ida Hellström som kommer från Söråsele, Västerbotten är en meriterad ryttare och C-tränare i dressyr som tar emot ekipage på alla nivåer. Hon tävlar själv aktivt upp till Int1 nivå och driver Stall Söråsele där hon utbildar och tränar egna och andras hästar. Var nominerad till unghäst VM 2020 och 2021. Gå med i FB-gruppen för att inte missa information om datum och anmälan. Nästa träningstillfälle för Ida är 11-12 september. Välkommen med din anmälan!

Nina Wengelin är en utbildad B-tränare i hoppning och har tävlingsbakgrund med tävlingar upp till 150cm, SM, YR-EM. Hennes träningsfilosofi utgår från att man ska göra ett bra jobb på marken med sin häst innan man börjar hoppa. Hon är noggrann med att framridningen ska vara bra genomförd och följer ryttarna noggrant. FB-gruppen hittar du här.

Michael Schultz har själv tränat och tävlat många hästar, några tom internationella GP-klasser. Tränat ponny från lätt klass till SM-guld i lag och individuellt samt storhäst till SM-guld junior. Han har också jobbat som tränare i Tyskland, Holland, Finland, Norge och Danmark mm. Micke tränar många duktiga tävlingsekipage här i Norrland och har under åren utvecklat en fin tävlingsanläggning med flera stora tävlingar på sin anläggning utanför Enköping. FB-gruppen hittar du här.

idaclinic.jpg

HANNALYDIA.jpg

Skribent: Frida Hartelius
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Härnösands RK - Ridsport
Vangsta 142
87166 Härnösand

Kontakt:
Tel: 0761333389
E-post: ridskolan@harnosands...

Se all info