Hoppa till sidans innehåll

Tävlingshöst! 🏆

06 SEP 2021 15:17
  • Uppdaterad: 06 SEP 2021 15:17

Under sommarlovet har vi på Härnösands Ridklubb genomfört 3 stora nationella/3* tävlingshelger för ponny och häst i både hoppning och dressyr. Vi i tävlingssektionen har stora ambitioner över hur vi kan utveckla tävlingarna på våran fina arena och vi lägger ner mycket tid och kärlek för att göra så bra tävlingar som möjligt! Vi hoppas att fler vill ansluta till våran grupp, inga förkunskaper krävs - bara en vilja att samarbeta och ha kul tillsammans! Brinner du för projektledning, anläggning, ekonomi, bakning och matlagning, hästar eller vill du bara vara med i våran fina gemenskap? Alla är välkomna!
Vi är redan igång med planeringen för nästa sommar! 😅 Anteckna v26, v32 och v34!

Vi har nu planerat in två till tävlingar denna höst, en hästhoppning v39 och en dressyrtävling för ponny och häst v42. Häng med oss i planeringen eller anmäl gärna som funktionär, vi kommer efterlysa hjälp på alla sociala medier så håll gärna utkik! Vi söker också hjälp att driva våran fina cafeteria som alltid håller en väldigt hög standard på våra tävlingar, all hjälp tas tacksamt emot.

Undrar Du över något gällande tävling är du välkommen att kontakta vem som helst i styrelsen, tävlingssektionen eller personalen för att få veta mer. Vi är en liten organisation där många sitter på flera stolar!
Våran tävlingssektion håller till på FB i
denna grupp. 

härnöhopp.JPG

Skribent: Frida Hartelius
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Härnösands RK - Ridsport
Vangsta 142
87166 Härnösand

Kontakt:
Tel: 0761333389
E-post: ridskolan@harnosands...

Se all info