Hoppa till sidans innehåll

Höstterminen är igång!

01 SEP 2021 10:19
  • Uppdaterad: 01 SEP 2021 10:19

Höstterminen är äntligen i fullgång och vi ser fram emot en härlig period med mycket ridning, utveckling och att umgås med alla härliga HRKare. Lite praktisk information och några saker vi vill påminna om!

Omklädningsrum och läktare är äntligen öppna igen efter en väldigt lång restriktionsperiod. Men ännu ska vi inte helt pusta ut helt, om ni känner er sjuka eller varit i kontakt med någon i er närhet som är sjuk ber vi er att inte besöka vår anläggning. Kom ihåg att tvätta händer och håll avstånd. 

Pga flertalet skadade hästar kommer vi inte att erbjuda möjligheten till igenridning denna termin. Vi håller tummarna för en friskare höst och att igenridningarna är åter till våren. 
 
Vi önskar att ni avbokar er lektion så snart ni vet att ni inte kan komma så underlättar det planeringen för oss och hästarna. Avboka er gärna även om det är efter 12:00 så vi vet att ni inte kommer så blir det lättare att se till att hästarna får en jämn arbetsbelastning. 
Vi påminner alla som använder våran uteridbana att bommarna inte får ligga på marken när ni lämnar utebanan. De blir förstörda och fylls med vatten.
Vi påminner även alla att mocka efter er när ni varit här.
 
Som de flesta utav er redan vet så har Anna (ridskolechef) fått ett nytillskott i familjen och är därmed mammaledig vi gratulerar såklart Anna till ett nytt kapitel i livet och välkomnar in Frida Hartelius och Ingrid Nyström i instruktörsgänget. De grupper som hade dessa instruktörer i slutet på denna termin kommer alltså även ha det denna termin.  Om du inte fått meddelande om att din grupp bytt instruktör så kommer du fortsätta med samma som innan sommaruppehållet. 
 
Vid frågor och funderingar är ni alltid välkomna att maila oss på This is a mailto link 
 
Vi önskar er en hästrik, härlig, höst :) 
 
Skribent: Frida Hartelius
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Härnösands RK - Ridsport
Vangsta 142
87166 Härnösand

Kontakt:
Tel: 0761333389
E-post: ridskolan@harnosands...

Se all info