Kalas

Hos HRK kan man bjuda till kalas med hästtema.

TIDER

Kalas kan bokas lördag (eftermiddag-kväll) och söndagar (hela dagen) beroende på hur Arenan är bokad

BOKNING

Kalas bokas hos oss, som i sin tur bokar ponnyer, ridhus och fikarum hos Härnösand Hästsport Arena. För ett kalas bokas normalt en ponny per 5 barn, tid i stallet, i ridhuset samt en fikastund, ungefär 3 timmar.

UPPLÄGG

Kalas ordnas för max 10 barn. Det finns alltid en vuxen som har ansvaret på plats samt minst en ledare per 5 barn.

I kalaset ingår:

• en stund med ponny i stallet; vi borstar, kratsar och pysslar om ponnyn före och efter ridturen

• ridning och lekar i ridhuset

• fika (korvfika, glassfika eller tårtfika) och en godispåse

PRIS

Grundpriset för ett kalas är 1000 kr och inkluderar 5 barn, ytterligare barn kostar 100 kr per barn. Kalaset faktureras eller betalas genom swish.

FÖRSÄKRING

Hos HRK är alla försäkrade, även de som inte är medlemmar. Vi har både en medlemsförsäkring och en publikolycksfallsförsäkring hos Länsförsäkringar.

ÖVRIGT

Då vi ska vara i stallet och leka i ridhuset är det bra om man har kläder och rejäla skor eller stövlar som håller för bus i ridhus och härlig hästsmuts. Undvik kläder som fladdrar och flänger då sådana kan fastna. Det är bra om långt hår sitter fast i en hästsvans. Ridhjälm finns att låna.

Vid intresse kontakta styrelsen This is a mailto link

HT2017.pdf

Uppdaterad: 27 OKT 2017 16:13 Skribent: Katri Flodin