Vill du vara med och sponsra Härnösands Ridklubb?

08 JAN 2020 14:48
  • Uppdaterad: 08 JAN 2020 14:48

Läs gärna mer här om förslag på olika sponsoralternativ!

Vi vill genom att skapa avtal med sponsorer stärka vår förening och framförallt våra unga medlemmar, vi vill stimulera till att delta i föreningsliv och på så sätt delta i samhällsutvecklingen och därmed bidra till stärkt demokrati, utjämnade utbildningsklyftor samt ökad delaktighet i idrottslivet.
Vår förening är demokratiskt uppbyggd och är medlem i Svenska Ridsportförbundet.

Detta ger er en bra möjlighet att synas vid alla våra uppskattade tävlingar under året på vår fantastiska arena. Men vi samarbetar även mycket med Hästbranschen och hyr ut vår anläggning till Mittsvenska ridsportförbundet, hästnaprapater och Avelsföreningar bland annat, många av dom privata ekipagen i regionen tränar på vår arena.

Vår förening har under några år varit med om stora förändringar, dels har hela anläggningen byggts om, varit i kommunal drift under tre år och vi känner nu att vi i föreningen fått en fantastisk möjlighet att skapa en ridklubb i världsklass! Vi har under första året skapat mycket bra förutsättningar och haft ett stort fokus på ekonomin och går redan första året med ett ekonomiskt överskott och det kommer vi fortsätta med för att ytterligare skapa Norrlands bästa anläggning.

Vi har utbildad personal och fantastiska hästar, våra medlemmar strömmar tillbaka och vi ser positivt på framtiden, vi hoppas att ni vill stötta oss i detta. Det händer just nu mycket spännande i vår kommun och i vår region och det behöver vi vara en del utav. En nyetablerad camping vid havsbadet nära oss, vad ger det för möjligheter? Vill vi erbjuda dessa tillfälliga gäster en möjlighet att nyttja vår fina anläggning? Vilka otroliga möjligheter för Hästturism i vår region. Vår kommun har satsat på vår anläggning då den anses som viktig för stärkt lokal och regional konkurrenskraft – det ska vi hjälpa till med! Vill ni?

Vi har olika paket för sponsring som vi bifogar men vi kan även se över andra möjligheter om ni vill synas på andra sätt eller andra former. Gärna med vinklingen att ni är vår leverantör och kanske med något bra erbjudande till våra medlemmar.

Vid frågor kontakta Andreas Hoff.

Skribent: Anna Johansson