Ordförande har ordet

07 MAR 2016 10:58
Ny styrelse i Härnösands Ridklubb!
  • Uppdaterad: 03 MAJ 2016 15:58

Hej Medlem i Härnösands Ridklubb!

Nu har det genomförts ett Årsmöte i klubben och en ny styrelse och ordförande är valda och på plats. Den nya styrelsen består av ett gäng där begreppet ”återanvändning” till stor del anammats. Skämt å sido, det jag menar är att många som nu är valda har varit med flera omgångar tidigare och har god erfarenhet av detta arbete sedan förr. Det är glädjande att få presentera följande personer till styrelsen; Marie Häggström, vice ordförande, Marie-Louise Lunneborg, kassör, Eva Lundström, ledamot, Eva Olsson, ledamot, Kia Törnered, ledamot och informationsansvarig, Frida Hartelius, ledamot, Gunilla Berglund, suppleant, Catharina Sundin, suppleant och så undertecknad Lillemor Andersson som har fått förtroendet att som ordförande leda detta härliga gäng. Det känns verkligen spännande och utmanande men det känns också som att vi har stora förväntningar på oss och på vad vi ska lyckas åstadkomma. Sedan tidigare medlemsmöte har ju föreningens styrelse i uppdrag att verka för ett återtagande av både verksamhet och anläggning. Hur detta ska genomföras och i vilka former finns det idag inga bestämda ramar eller statut för så vi går in i detta med helt ofärgade ögon och ska söka intressanta lösningar och former som kan ge båda parter - förening och kommun – en ömsesidigt smaklig samarbetsform. Jag kan garantera att vi kommer att göra allt och ett ärligt försök för att lyckas med detta. Det vi inte kan göra är dock att trolla och en viktig förutsättning och framgångsfaktor i detta är att alla hjälps åt och drar åt samma håll. Det gäller även alla medlemmar som inte sitter på ett styrelseuppdrag nu då allas insats kommer att vara en viktig ingrediens för att vi ska lyckas med detta ”konststycke”.

Situationen är dock lite speciell då det behöver hållas ytterligare ett årsmöte för att kunna behandla punkterna om förvaltningsberättelse, revisorernas berättelse, fastställande av balans- och resultaträkning samt fråga om ansvarsfrihet för styrelsen. Detta extra årsmöte är planerat att hållas den 10 april kl 14.00 och preliminärt i kafeterian på Härnösands Hästarena. Välkomna då.

Om Du som medlem i Härnösands Ridklubb har synpunkter och idéer som vi i styrelsen borde få kännedom om, tveka inte att höra av Dig till någon i styrelsen. Välkommen med Din idé!

För Härnösands Ridklubb

Härnösand 2016-02-29