Information till alla medlemmar

11 JUL 2019 10:21
  • Skapad: 11 JUL 2019 10:21

Nu är sommaren här och hästarna har gått på semester. På måndag den 15 juli går även personalen på semester och är tillbaka den 5 augusti.

Mejlen kommer att ses över i begränsad utsträckning under den här perioden.
Bokningar av banor behöver därför vara oss tillhanda senast kl 12.00 dagen innan för att kunna registreras. För bokningar under fredag till måndag gäller senast torsdagar kl 12.00.

Harvning av banorna sköts av Härnösands Kommun och de kommer att harva banorna när de har möjlighet. Detta betyder att de kan komma när som helst under dagen under veckan och vi önskar att ni visar hänsyn och låter dem komma in och harva när de kommer. De har inte kunnat lämna något besked om vilka tider de kommer att harva.

Den 5 augusti drar vi igång med ingångsättningsveckan och alla som har anmält sig är välkomna! Kul att så många vill vara med!

Vi vill passa på att tacka styrelsen, alla medlemmar, elever och föräldrar för den här terminen och önska er en härlig sommar så ses vi till hösten igen!

Anna, Michaela och Johanna

Skribent: Anna Johansson