Bokningsregler för ridbana

På Härnösand Hästsport Arena finns tre ridbanor, A-hallen (30*70), B-hallen (24*42) och utebanan (50*80).

Här hittar du ridhustiderna.

Gäller från maj 2019 till augusti 2019.

All bokning ska bekräftas av ansvarig på HRK, innan den gått igenom. Ridskoleverksamheten har företräde och kan även byta hall/bana beroende på väder/kyla/aktivitet. All privat bokning ska därför ses som preliminär.

Om inte föreningen själv arrangerar någon aktivitet är det fritt att skicka förfrågan om att boka bana till This is a mailto link mejl besvaras under kontorstid.

Hänsyn kommer att tas till hur mycket bokad tid det finns på banorna, så att det finns fri tid för alla att rida, alltså inga specifika bokningsbara tider utan du kan skicka förfrågan om den tid och bana du önskar boka.

Det är öppet för privata bokningar en månad framåt.

Externa träningar i klubbens regi kan boka tillfällen för en termin åt gången.

Ange namn, telefonnummer, vilken bana du vill boka samt vilken tid. Vill du ha med dig egen tränare så måste du boka ridhuset/utebanan för den tid som du avser att träna. Samtliga tränare ska uppvisa F-skattsedel innan träning genomförs. Du kommer att debiteras via faktura för din bokade tid, så boka inte mer tid än du planerar att använda. Avbokning senare än 24 h innan bokad tid debiteras fullt. Har du bokat hel dag eller hel helg gäller avbokning 7 dagar innan bokad tid.

Bokningsalternativ och priser:

A-hallen, kan halvbokas vid dressyr 250kr/h 300kr/h ej medl
B-hallen, kan halvbokas vid dressyr 160kr/h 192 kr/h ej medl
Utebanan, hela 200kr/h 240kr/h ej medl
Utebanan, dressyrdel, kan halvbokas 100kr/h 120kr/h ej medl
Utebanan, hoppdel 100kr/h 120kr/h ej medl

Vid halvbokning ges 50% rabatt på priset.

Måndag: Markarbete tillåtet i B-hallen
Tisdag: Hoppning tillåtet i B-hallen
Onsdag: Hoppning tillåtet i A-hallen, 09.00-14.00 kan hinder finnas uppställda, du är välkommen att använda dem.
Torsdag: Markarbete tillåtet i A-hallen
Lördag: Markarbete tillåtet i B-hallen
Söndag: Hoppning tillåtet i A-hallen

Hoppning tillåten på utebanan, hoppdelen alla dagar då det är ledigt.

Vill du boka en bana? Maila This is a mailto link

Uppdaterad: 29 DEC 2018 12:03 Skribent: Frida Hartelius