Ridskolan

Är du intresserad av att börja rida?

Om du har frågor eller vill anmäla dig mejla till: This is a mailto link

Ridskolan
Vi erbjuder ridlekis från 4 års ålder, habilitering, träningsgrupper samt drop-in ridning. Dina ridlektioner kommer att ske i A-hallen, B-hallen, på utebanan eller ute i skogen beroende på väder, vind, planering och vad som passar bäst för just den lektionen. Du behöver vara på plats minst 30 minuter innan lektionen startar för att göra iordning din ponny eller häst. Efter lektionen förväntas du hjälpa till med att ta hand om häst och stall, mocka och sopa.

Vi använder oss av Min Ridskola för fakturering och administration. Där kan du som ryttare eller förälder logga in för att anmäla er till kurser och läger, göra avbokningar och se fakturor. Logga gärna in och kontrollera era uppgifter och vid behov uppdatera dem. www.minridskola.se

Avbokningar
Om du är sjuk och inte har möjlighet att rida vill vi ha din avanmälan senast kl 12.00 samma dag som lektionen i minridskola.se.

Alla elever på ridskolan ska vara
 medlemmar i föreningen. I medlemsavgiften ingår bland annat en viktig olycksfallsförsäkring.

Uppdaterad: 06 OKT 2017 15:40 Skribent: Frida Hartelius