Ridskolan

Är du intresserad av att börja rida?

Om du har frågor eller vill anmäla dig mejla till: This is a mailto link

Ridskolan
Vi erbjuder ridlekis från 4 års ålder, habilitering, traditionella lektionsgrupper, träningsgrupper samt ryttarsatsning. Dina ridlektioner kommer att ske i A-hallen, B-hallen, på utebanan eller ute i skogen beroende på väder, vind, planering och vad som passar bäst för just den lektionen. Du behöver vara på plats minst 30 minuter innan lektionen startar för att göra iordning din ponny eller häst. Efter lektionen förväntas du hjälpa till med att ta hand om häst och stall, mocka och sopa.

Min Ridskola
Vi använder oss av Min Ridskola för fakturering och administration. Där kan du som ryttare eller förälder logga in för att anmäla er till kurser och läger, göra avbokningar och se fakturor. Logga gärna in och kontrollera era uppgifter och vid behov uppdatera dem. www.minridskola.se
Via minridskola.se skickar vi också ut mejl med information om verksamheten.

Avbokningar
Om du är sjuk och inte har möjlighet att rida vill vi ha din avanmälan senast kl 12.00 samma dag som lektionen i minridskola.se. Var gärna noga med att avboka dig då det underlättar vår planering för hur hästarna ska arbeta och att de inte behöver stå inne längre än nödvändigt.

Igenridning
Vi erbjuder möjlighet till igenridning om du avbokat en lektion enligt ovan. Igenridning kan ske i mån av plats i annan grupp. Igenridningstillfällena kan du se i minridskola och de är aktiva i åtta (8) veckor, därefter förfaller dem. Igenridning är en förmån och ingenting vi kan garantera då det beror på om det finns någon ledig plats i någon annan grupp och om verksamheten tillåter. Om verksamheten inte tillåter igenridning på grund av till exempel skadade hästar kommer den att stängas

Medlemskap
Alla elever på ridskolan ska vara medlemmar i föreningen. I medlemsavgiften ingår bland annat en viktig olycksfallsförsäkring.

Regler för lektionsridning
När du anmäler dig till vår ridskola bokar du upp dig för hela terminen och blir därmed också betalningsskyldig för din plats i gruppen. Inför varje termin meddelar vi vilket som är det sista datumet för avanmälan inför nästa termin. Om du inte avanmäler din plats innan detta datum blir du automatiskt medflyttad till nästa termin och betalningsskyldig för den. Detta gäller alla lektionsgrupper samt platser i ryttarsatsningen.

Uppdaterad: 06 OKT 2017 15:40 Skribent: Frida Hartelius